DelRey & relais desserts
In onze patisserie werken we bijna altijd met chocolade
DelRey & relais desserts
Al 30 jaar lang brengen uitwisselingen en ontmoetingen de kracht en rijkdom van Relais Desserts tot stand. “Relais Desserts International” werd opgericht in 1981 en is een professionele organisatie die de grootste namen uit de patisserie verenigt. Een honderdtal patissiers van 15 verschillende nationaliteiten vormen samen de top van de wereld. Ze hebben één gezamenlijk doel: patisserie van topkwaliteit dichter bij de mensen brengen.
Elk lid van Relais Desserts draagt begrippen als ‘kwaliteit’ en ‘creativiteit’ hoog in het vaandel. Hun wereldwijde savoir-faire van patisserie maakt dat zij traditie subtiel tot perfectie mengen met creativiteit. Relais Desserts geeft aan al haar leden de kans tot ontmoetingen, het uitwisselen van ideeën, werkmethoden en commercialisatietechnieken. Zo kunnen zij elkaar stimuleren en motiveren om te streven naar perfectie.“Eendracht maakt macht… ook bij de top van de patisserie. De leden van Relais Desserts transformeren de eenvoudigste producten in een oneindige keuze van betoverende desserts. Ze nodigen je uit om hun universum te komen ontdekken, waar kwaliteit en creativiteit heerst. Welkom bij Relais Desserts!”